Cuketové chipsy ako príloha k čomukoľvek

Porcia zeleniny - cuketa, šalotka

Porcia bielkoviny napr. mäso, syry, ryby, hydina, strukoviny, vajíčka, huby...

Prírodná soľ, čierne korenie mleté, strúčik cesnaku

Cuketu nakrájať na 3-5mm plátky, osoliť a okoreniť. Šalotku a cesnak nakrájať (nemusí byť jemná). Olej (napr. kokosový, olivový, repkový, ghee) rozohriať na panvici, vhodná je vysoká teplota. Šalotku s cesnakom 2-3 min rýchlo opražiť a potom vybrať. Cukety opražiť na zbytkovom tuku až do zlatista. Pre tých čo sú v prísnej fáze (bez použitia tuku), je vhodné zeleninu dať piecťv rúre na papieri na pečenie, pozor však na vysoké teploty, aby zelenina nezhorela.

Porciu bielkovinu pripraviť ľubovoľným spôsobom, podľa vášho vkusu a výberu na Vašom MB pláne.

Dobrú chuť ☺

zdroj https://www.facebook.com/kraeutergarten.magazin?fref=photo

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky