Wrap z čínskej kapusty s tofu

Ingrediencie pre jednu porciu:
Strúčik cesnaku, čerstvý zázvor, 2PL čerstvo nasekaných byliniek (petržlenová vňať, koriander), soľ, čierne  korenie, čili (prášok), 1 porcia tofu, 1 porcia zeleniny (čínska kapusta, paprika, jarná cibuľka, šampiňóny), bio- jablčný ocot
  1. Cesnak a zázvor očistiť. Oba najemno nasekať a pomiešať s bylinkami. Okoreniť soľou, korením a čili.
  2. Tofu nakrájať na malé kocky, pridať k bylinkovej mase a minimálne 30minút nechať stáť.
  3. Z čínskej kapusty oddeliť veľké listy, očistiť a odložiť bokom. Ostatok kapusty , papriku a cibuľku umyť, očistiť a nakrájať na pásiky. Šampiňóny taktiež umyť a nakrájať. Zeleninu okoreniť soľou, korením a octom.
  4. Listy čínskej kapusty blanžírovať v osolenej vode, v ľadovej vode na sekundu schladiť a odkvapkať. Zeleninu spolu s tofu zatočiť do kapustových listov.

Tip: V 3 (odľahčenej) fáze, alebo tí čo nepotrebujú svoju hmotnosť redukovať, opražte kapustné listy na kokosovom oleji.

Tip: miesto tofu možte použiť čerstvý kozí/ovčí syr

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky