Wrap s fetou alebo tofu a jarnou zeleninou

Porcia zeleniny (minimálne 2-3 väčšie šalátové listy, 2-3 dlhé pažítky, cherry rajčiaky, reďkovka, rukola)
Porcia bielkoviny –Feta (alebo tofu)
1-2 plátky celozrnného ražného chleba
Strúčik cesnaku
Jablčný ocot, koreniny a bylinky, event. Olivový olej pre omáčku

Očistiť strúčik cesnaku, vytrieť nim panvicu, zostatok pretlačiť, alebo najemno nakrájať a pridať na panvicu. Chlieb nakrájať na pásiky a opiecť na cesnaku.
Reďkovky a rajčiny nakrájať na malé kúsky. Cca 1/3 z fety odložiť bokom pre omáčku, zostatok nakrájať na malé kocky.
Omáčka: aby bola omáčka trošku hustejšia roztlačte 1/3 fety, s korením a octom a kto má rad či je už v odľahčenej fáze môže pridať aj olivový olej.
Šalátové listy rozložte po tanieri a poukladajte naň ostatné ingrediencie – na záver zaviňte a s pažítkou zaviažte- et voilá!

Jednoduché – rýchle – chutné...

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky