- vačšie jablko
- 25-30g ražnej krupice alebo vločky (slúži miesto ovsenných vločiek, alebo dvoch krajcov chleba)
- 200-250 ml plnotučného mlieka kravského alebo kozieho, ovčiho, sójového (porcia bilekoviny v tomto prípade mlieka)
- škorica, vanilka alebo kakao (podľa chuti)
- trošku vody
Príprava:
- Jablko umyť, zbaviť jadrovníka potom ich nakrájame na malé kúsky. Kúsky jabĺk podusiť v malom množstve vody.
- Ražné vločky alebo krupicu a mlieko pridajte k ovocnej hmote a nechajte variť.
- Nakoniec nechajte kašu postáť po dobu 10 minút.
- Ochutíme škoricou....
Tip:
Ovocie môže byť zamenené. Možností je veľa, ideálne sú hrušky, mango, ...
Dobrú chuť!