Ražná kaša s ovocím

Ingrediencie:
  • vačšie jablko
  • 25-30g ražnej krupice alebo vločky (slúži miesto ovsenných vločiek, alebo dvoch krajcov chleba)
  • 200-250 ml plnotučného mlieka kravského alebo kozieho, ovčiho, sójového (porcia bilekoviny v tomto prípade mlieka)
  • škorica, vanilka alebo kakao (podľa chuti)
  • trošku vody

Príprava:

  • Jablko umyť, zbaviť jadrovníka potom ich nakrájame na malé kúsky. Kúsky jabĺk podusiť v malom množstve vody.
  • Ražné vločky alebo krupicu a mlieko pridajte k ovocnej hmote a nechajte variť.
  • Nakoniec nechajte kašu postáť po dobu 10 minút.
  • Ochutíme škoricou....

Tip:
Ovocie môže byť zamenené. Možností je veľa, ideálne sú hrušky, mango, ...

Dobrú chuť!

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky