Pralinky

Ingrediencie:
55g horkej čokolády BIO
1 lyžička kokosového tuku
1 vanilkový struk
Pre plnku malé kúsky kiwi pred použitím posypte škoricou ... rovnako vhodné  sú mango, orechy, papája a tak ďalej. Ak máte mrazené ovocie napr. maliny sú vynikajúce! Buďte kreatívny! 

Postup:

  • Čokoládu, tuk a vanilkovú dreň nechať roztopiť vo vodnom kúpeli a tekutú hmotu.
  • Pralinkové formy ľubovoľného vzoru naplňte do polovice.
  • Plnku -ovocie či orechy utopte v čokoláde a zakryte ďalšou vrstvou
  • Na chladnom mieste asi 30 minút nechajte stuhnúť (ideálne v chladničke)

Jedna pralinka má asi 10g čo je množtvo tolerované aj v odľahčenej fáze!

Tip: ak máte radi kobináciu čokolády so štipľavým do plnky použite čili.

 

Zdroj: Amelies Kreative Küche

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky