Pizza a´la metabolic balance

Porcia cesta na pizzu:
 40g Ražnej múky celozrnnej
 Trochu vody
 Štipku jedlej sódy 
 Štipku soli
 1Porcia zeleniny (rajčina, huby, jarná cibuľka)
 Bylinky, cesnak
 1 porcia Bielkoviny –napr. Feta

Prísady na cesto dobre premiesiť až sa vytvorí dobre formovateľné cesto.Cesto rozvaľkať a uložiť na plech.
Rúru na pečenie rozohriať na 180 st.( spodnú aj vrchnú)
Príprava rajčinovej omáčky – rajčiny, soľ (ak je feta slaná tak so soľou opatrne), čierne korenie, provensálske korenie, cesnak.
Omáčku rozotrieť na pripravené cesto a zostatok zeleniny taktiež 
rozložiť. Fetu poukladať na záver na vrch a piecť v strede rúry.

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky