Cícerové ravioli plnené hubami a špenátom

Pre fanúšikov cestovín - cestoviny trochu inak. Cícerové ravioli plnené hubami a špenátom - Cícer ako bielkovina!
Recept pre 2 porcie:
180g cícerovej múky
2 PL oleja 
Soľ, čierne korenie
Cca 50ml vody

Všetko spolu premiesiť, hotové cesto zabaliť do fólie a 15 min nechať stáť. Potom rozvaľkať a nakrájať na potrebné formy.
Pre cestoviny samotne, nechať poriadne vysušiť (cestoviny 4-6 hod, aby sa vo vode pri varení nerozpadli).
Pre ravioli bez sušenia.
Plnka: huby a špenát očistiť na panvici podusiť a plnku ukladať na pripravené ravioli formy. Raviolky poriadne zatvoriť – okraj možno pritlačiť i vidličkou. Na koniec z oboch strán posypať cícerovou múkou aby boli ravioli suché.
Vodu zovrieť, pridať soľ a variť – dobrú chuť!

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky