Hruškový šalát so sójovými výhonkami

Na 1 porciu: 1 porcia sójových výhonkov, 1 porcia šalátu dubové listy, 1 hruška, 50ml bio- zeleninového vývaru, 1PL bio-jablčného octu, soľ, čierne korenie, štipka  namletého horčicového semienka, 1 plátok celozrnného ražného chleba, 1PL čerstvo nasekanej pažítky

Výhonky blažírovať, so studenou vodou schladiť a odkvapkať. Šalátové listy a hrušku umyť, očistiť a na malé kúsky nakrájať. Zo zeleninového vývaru, octu, soli, korenia a horčicového korenia vypracovať/miešať dressing.
Chlieb nakrájať na kocky a na rozohriatej panvici bez oleja opiecť.
Šalát servírovať na tanier, posypať opraženými chlebovými kockami a pažítkou

Dobrú chuť!

metabolic balance – kuchárska kniha pre vegetariánov (Das Kochbuch für Vegetarier)

Kurzy

Vyberte si z našej ponuky